Over ons

Peruvia is een dynamische thuiszorgorganisatie met zeer ruime ervaring en kennis in huis. met een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening. Dichtbij, in de wijk waar mensen wonen.  Zoveel mogelijk in de thuissituatie.

Waarom kiezen voor Peruvia? Omdat wij u verzorgen alsof u familie bent, ongeacht afkomst, cultuur of geaardheid!

Het accent ligt bij Peruvia op “persoonlijkheid” en wij staan symbool voor medemenselijkheid en professionaliteit. Samen met u proberen wij uw  zorgbehoefte zo goed mogelijk in te vullen.

Wij willen de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor onze cliënten  en ondersteunen  u bij het vinden van een passende oplossing  Al onze medewerkers zijn deskundig en betrouwbaar.

Onze focus ligt op het bieden van goede zorg bij de mensen thuis. Daarom is het overgrote merendeel van onze medewerkers zorgverlener. Iemand die verzorgt, verpleegt of begeleid. We hebben één directeur, een raad van toezicht en een cliëntenraad. Over ons beleid  is nagedacht. We gaan zorgvuldig met de cliënten en met de medewerkers om. We investeren in ontwikkeling van kennis en kunde van de zorgverleners.

Thuiszorg is teamwerk.

Contact met Peruvia Verzorgt

Bent uw benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 036 – 52 14 904 of het contactformulier.

Ga naar contact